0733888603
cover-4

Grupul Icopal

Grupul Icopal este unul dintre principalii producători mondiali de hidroizolații, ce și-a început activitatea piața construcțiilor din 1876.

Icopal este un producător și  furnizor de materiale de produse de înaltă calitate, pentru acoperișuri plate și înclinate, din oferta sa făcând parte şi alte materiale și servicii. În prezent, compania deţine 35 de unităţi de producție, 95 de birouri de vânzări în 30 de țări și are aproximativ 3.500 de angajaţi . Cifra de afaceri anuală a Grupului Icopal depășeşte 1 miliard de euro. Sediul central al concernului se află în Danemarca în Copenhaga, celelalte companii care fac parte din Grupul Icopal își au sediile în special în țări din Europa și Statele Unite ale Americii.

Icopal se bazează pe 165 de ani de experiență în industria de hidroizolaţii. Compania se concentrează pe produse inovatoare, care sunt dezvoltate pe baza celor mai noi tehnologii la nivel mondial. La elaborarea de noi soluții pentru hidroizolații, Icopal acordă o atenție deosebită problemelor de mediu, concentrându-se pe impactul minim asupra mediului, pe soluţii care permit economisirea de energie sau bazate pe reciclare.

    Acest site foloseşte fişiere cookie. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră de a folosi fişierele cookie. Mai multe detalii găsiţi aici