0733888603

Produse

Tipuri coșuri de fum

Coșurile Icopal Wulkan sunt sisteme triplustrat, versatile, proiectate să deservească toate tipurile de cazane: pe gaz, pe combustibil lichid (păcură) sau combustibili solizi (lemn, cărbune, peleți). Pot fi construite atât în interiorul cât și în exteriorul clădirii.
vezi detalii...

Elemente prefabricate decorative pentru tronsonul vizibil

Icopal este singurul producător care oferă elemente prefabricate decorative pentru construirea tronsonului vizibil de coș de deasupra învelitorii. Blocurile decorative pentru segmentul vizibil din mantaua exterioară de la Icopal Wulkan sunt o solutie simplă, estetică și ieftină.
vezi detalii...

Ghene de ventilare

Blocurile pentru ghene de ventilare BW si BW-2K-20, BW-36 si BW-52 sunt proiectate pentru a asigura ventilarea în încăperi unde aceasta nu se poate realiza prin deschideri directe către exterior cum ar fi băi, bucătării, garaje, spații tehnice sau subsoluri. Ghenele pot fi utilizate si pentru trecerea pe verticală a instalațiilor (sanitare, electrice, etc.).
vezi detalii...

Pachete complete de start

Pachetul de start pentru sistemele Wulkan permite constructia unui coș de fum complet cu înălțimea de 4,6 ml sau 6,2 ml.
vezi detalii...

    Acest site foloseşte fişiere cookie. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră de a folosi fişierele cookie. Mai multe detalii găsiţi aici